Skip to content

Vacature projectleider gebiedsontwikkeling

Nederland, Utrecht, AmersfoortDuurzame Gebiedsontwikkeling

Functieomschrijving

Als projectleider gebiedsontwikkeling speel je een belangrijke rol in de verduurzaming van gebieden waar mensen wonen, werken en recreëren. Met jouw ervaring en verbindend talent, leid je programma's, projectteams en projectteams. En mobiliteitsconcepten? Daar gaat je hart sneller van kloppen. Maak onze leefomgeving toekomstbestendig en solliciteer direct!


Vereisten

Jij bij Over Morgen

Bij Over Morgen werk je samen met bijna 100 ambitieuze en gedreven collega's aan een toekomstbestendige leefomgeving. We adviseren de publieke en private sector over actuele thema's zoals de energietransitie, gebiedsontwikkeling en duurzame mobiliteit. Maar ook over circulariteit, klimaatadaptatie en de voedseltransitie. In onze adviezen verbinden we mensen en thema's, en dat is precies onze kracht.


Dit ga je doen als projectleider gebiedsontwikkeling

 • Samen met collega’s voer je opgaven en projecten bij onze opdrachtgevers succesvol uit.
 • Je adviseert onze klanten over ruimtelijke visies, ontwikkelstrategieën, uitvoeringsprogramma’s en gebiedssamenwerking.
 • Je geeft leiding aan programma’s, projectteams en projectorganisaties en zet hier de koers uit.
 • Je benut jouw en ons netwerk om nieuwe kansen om te zetten in opdrachten.
 • Je werkt mee mee aan de continue innovatie en ontwikkeling van de adviesdiensten van Over Morgen.


Voorbeelden van projecten

Bekijk meer van onze projecten over duurzame gebiedsontwikkeling. Of neem contact op met Gerard van Santen voor een kop koffie. Hij vertelt je graag meer.

Gebiedsontwikkeling bij Over Morgen

De gebiedsontwikkelingen van Over Morgen zijn altijd duurzaam. Ze zijn voorzien van duurzame energieconcepten, klimaatadaptief, gezond, slim en gaan uit van toekomstbestendige mobiliteit. We gebruiken data-analyse als ondersteuning. Voor ons gaat gebiedsontwikkeling over de kunst van het verbinden. Het verbinden van ambities, belangen, kennis, initiatieven, partijen en geldstromen.

Over Morgen verstaat deze kunst van het verbinden. Wij ontwikkelen gebieden met frisse aanpakken, intensieve samenwerking en doortastende strategieën. Wij zijn 100 procent betrokken bij de opgave en pakken onze verantwoordelijkheid. We brengen energie en creëren een leeromgeving.


Jij:

 • wilt werken aan maatschappelijke opgaven en hebt sterke affiniteit met ruimtelijke ontwikkeling en de energietransitie;
 • hebt minimaal 10 jaar aantoonbare ervaring als programmamanager, project-, procesmanager of adviseur binnen de ruimtelijke ontwikkeling;
 • hebt affiniteit en aantoonbare ervaring met duurzame mobiliteitsconcepten in gebiedsontwikkelingen;
 • hebt een breed netwerk bij overheidsorganisaties en marktpartijen;
 • wilt voor een opdrachtgever de best mogelijke oplossing realiseren;
 • bent ondernemend ingesteld en kunt mensen verbinden;
 • bent analytisch sterk;
 • beweegt je makkelijk in een complexe politiek-bestuurlijke omgeving.


Wat bieden we jou

 • Een baan voor 40 uur per week (32 of 36 uur per week is bespreekbaar)
 • Een marktconform salaris (we bespreken elkaars verwachtingen vroeg in het sollicitatieproces)
 • Een goede pensioenregeling
 • Een laptop, telefoon en duurzame mobiliteitsregeling
 • Een intensieve OMboarding tijdens je hele eerste jaar, waardoor je je sneller thuisvoelt in je werk en in onze organisatie
 • Persoonlijke ontwikkeling door opleidingen, trainingen, kennisdeling en inspiratiesessies
 • Flexibiliteit in werkplek en werktijden voor een goede balans van werk en privé
 • Een inspirerend kantoor: een voormalige zeepfabriek waar je in- en uit kunt vliegen voor een werkplek, meetings, kennis- en inspiratiesessies en gezelligheid
 • 30 vakantiedagen (extra bijkopen kan)
 • Legendarische wintersport, zomer- en kerstevents

Goed om te weten: Over Morgen is als zelfstandig bedrijf onderdeel van Arcadis. De arbeidsvoorwaarden zijn dan ook conform de CAO van Arcadis. Daarnaast werken we voor opdrachten regelmatig samen met Arcadis-collega’s.


Wanneer zijn jij en wij een echte match?

Als je blij wordt van onze open, platte en ondernemende bedrijfscultuur, waar je werkt met opdrachtgevers, maar ook áán onze eigen organisatie. 

 

Jij bepaalt de koers

Bij Over Morgen sturen we samen de organisatie (pdf). Er is geen manager die de lijnen uitstippelt. Met elkaar maken we snel beslissingen, zodat we over kunnen gaan tot actie. Dat betekent ook dat je – naast je werk als projectleider gebiedsontwikkeling – bijdraagt aan de organisatie. Je neemt rollen op je zoals die van hr-held, salessjef of kenniskoning. Zo groei je als professional en als persoon.​

Jij ziet kansen

Bij Over Morgen zijn we ondernemend. Dat vraagt om eigen verantwoordelijkheid nemen, initiatief tonen en kansen zien. We kijken elke dag opnieuw. Hoe het nog beter kan. Klanten kennen ons dan ook als pioniers. Samen met hen starten we nieuwe concepten en (data)producten die de vraagstukken van morgen oplossen. We zetten nieuwe verdienmodellen op. Soms gaan we nog een stap verder, en bouwen we zelf mee aan de transities. Kijk maar eens naar onze spin-offs PARKnCHARGE, MorgenZon en Amaze. Zo inspireren we elkaar om alles op alles te zetten, voor een toekomstbestendige leefomgeving.​


Sollicitatieproces

👋  Na je sollicitatie hoor je binnen 5 werkdagen van ons
📞  Belletje: we leren je graag beter kennen en vertellen je meer over Over Morgen en de functie
💬  Interviews (2 rondes) met je toekomstige collega's en hr
✅  Referentiecheck
📜  Arbeidsvoorwaardengesprek: samen nemen we het contract met je door
🍾  Getekend? Welkom bij Over Morgen!


Solliciteer!

Wil je werken aan een toekomstbestendige leefomgeving als projectleider gebiedsontwikkeling? Solliciteer dan nu. Er is geen deadline, dus reageer zo snel mogelijk. En de startdatum? Die stemmen we graag met je af.


Vragen?

Bel of app dan gerust met Rosa Goossens via 06 21 29 00 19.Unfortunately, this opportunity does not provide a visa sponsorship or a work permit for non-EU citizens. All applicants outside the Netherlands and applicants who do not speak Dutch on a business level will not be taken into consideration.

Nieuwsgierig naar meer?

Bekijk onze missie, ons kantoor en je toekomstige collega's. Of alle andere vacatures.