Skip to content

Vacature adviseur duurzame mobiliteit

Amersfoort, Utrecht, NederlandDuurzame Mobiliteit

Functieomschrijving

Stap nu in en versnel de grootste verandering in mobiliteit ooit: op naar een Nederland met elektrische auto's, deelscooters, fietsen, OV én zelfrijdende voertuigen. Als adviseur duurzame mobiliteit zorg je samen met onze opdrachtgevers voor het verminderen, veranderen en verduurzamen van onze dagelijkse mobiliteitsbehoefte. Maak onze leefomgeving toekomstbestendig en solliciteer direct.


Vereisten

Jij bij Over Morgen


Bij Over Morgen werk je samen met bijna 80 ambitieuze en gedreven collega's aan een toekomstbestendige leefomgeving. We adviseren de publieke en private sector over actuele thema's. Wij bedenken en creëren vernieuwende oplossingen voor de leefomgeving. We versnellen transities op energie, mobiliteit, voedsel, circulaire economie en koppelen die aan gebiedsontwikkeling in stedelijk en landelijk gebied. In onze adviezen verbinden we mensen en thema's, en dat is precies onze kracht. Over Morgen is als zelfstandig bedrijf onderdeel van Arcadis. Momenteel zijn we aan de slag om onze krachten nog meer te bundelen. In projecten werken we geregeld samen met Arcadiscollega’s. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO van Arcadis.


Dit ga je doen als adviseur duurzame mobiliteit

Onze mobiliteit gaat de komende jaren fors veranderen. De groei van elektrische auto’s en laadinfrastructuur zet door, het delen van auto’s, scooters en fietsen wordt vanzelfsprekender en autonoom vervoer komt er sneller dan iedereen had durven dromen. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de inrichting van onze leefomgeving: onze woonwijken, onze werklocaties of centrumgebieden? Hoe kunnen we dit op een zo toekomstbestendige manier faciliteren en stimuleren?

Als adviseur duurzame mobiliteit ga je duurzame mobiliteit concreet vormgeven samen met opdrachtgevers zoals gemeenten, steden en provincies. Met lef en door verbinding zorg je als gedreven en ondernemende adviseur voor disruptie en impact. Zo werken we samen aan een nieuwe visie en strategie op het gebied van deelmobiliteit en MaaS of aan een mobiliteitsplan voor een grote gebiedsontwikkeling. En heb je een goed idee voor de mobiliteitstransitie? Dan is Over Morgen bereid erin te investeren.


Voorbeelden van projecten:


Bekijk meer van onze projecten over duurzame mobiliteit. Of neem contact op met Edvard Hendriksen voor een kop koffie. Hij vertelt je graag meer én is benieuwd naar jouw kijk op duurzame mobiliteit.


Jij:

 • Bent intrinsiek gemotiveerd om mobiliteit te verduurzamen;
 • Hebt een afgeronde WO-opleiding;
 • Hebt minimaal 5 jaar werkervaring, vooral in (nieuwe) mobiliteitsvraagstukken;
 • Hebt een netwerk in de wereld van (duurzame) mobiliteit;
 • Bent geïnteresseerd in technologische innovaties en gedragsverandering;
 • Bent zelfstandig en ondernemend;
 • Bent zelfverzekerd, je gaat weerstand niet uit de weg;
 • Bent communicatief sterk, mondeling en schriftelijk;
 • Hebt (het liefst) al ervaring als adviseur.


Wat bieden we jou

 • Een baan voor 40 uur per week (32 of 36 uur per week is bespreekbaar)
 • Een marktconform salaris (we bespreken elkaars verwachtingen vroeg in het sollicitatieproces)
 • Een goede pensioenregeling
 • Uiteraard een laptop, telefoon
 • Een duurzame mobiliteitsregeling en thuiswerkvergoeding
 • Een intensieve OMboarding tijdens je hele eerste jaar, waardoor je je sneller thuisvoelt in je werk en in onze organisatie
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden door opleidingen, trainingen, kennisdeling en inspiratiesessies
 • Flexibiliteit in werkplek en werktijden voor een goede balans van werk en privé
 • Een inspirerend kantoor: een voormalige zeepfabriek waar je in- en uit kunt vliegen voor een werkplek, meetings, kennis- en inspiratiesessies en gezelligheid
 • 30 vakantiedagen (extra bijkopen kan)
 • Legendarische wintersport, zomer- en kerstevents


Wanneer zijn jij en wij een echte match?

Als je blij wordt van onze open, platte en ondernemende bedrijfscultuur, als onderdeel van Arcadis, waar je werkt met opdrachtgevers en getalenteerde en enthousiaste collega's. 

   

Jij ziet kansen

Bij Over Morgen zijn we ondernemend. Dat vraagt om eigen verantwoordelijkheid nemen, initiatief tonen en kansen zien. We kijken elke dag opnieuw hoe het nog beter kan. Klanten kennen ons als pioniers. Samen met hen ontwikkelen we nieuwe concepten en (data)producten die de vraagstukken van morgen oplossen. Soms bouwen we zelf mee aan transities. Zo inspireren we elkaar om alles op alles te zetten voor een toekomstbestendige leefomgeving.​


Sollicitatieproces

👋  Na je sollicitatie hoor je binnen 5 werkdagen van ons
📞  Je krijgt een belletje: we leren je graag beter kennen en vertellen je meer over Over Morgen en de functie
💬  Interviews (2 rondes) met je toekomstige collega's en hr
✅  Referentiecheck
📜  Arbeidsvoorwaardengesprek
🍾  Getekend? Welkom bij Over Morgen!


Solliciteer!

Wil je werken aan een toekomstbestendige leefomgeving als adviseur duurzame mobiliteit? Solliciteer dan nu. Er is geen deadline, dus reageer zo snel mogelijk. En de startdatum? Die stemmen we graag met je af.


Vragen?

Bel of app dan gerust met Edvard Hendriksen via 06 11 91 00 18.Unfortunately, this opportunity does not provide a visa sponsorship or a work permit for non-EU citizens. All applicants outside the Netherlands and applicants who do not speak Dutch on a business level will not be taken into consideration.

of

Nieuwsgierig naar meer?

Bekijk onze missie, ons kantoor en je toekomstige collega's. Of alle andere vacatures.