Open sollicitatie

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan met impact? Ben je een ondernemende adviseur die graag werkt aan op een toekomstbestendige leefomgeving


Dan is Over Morgen op zoek naar jou! 


Functievereisten

Over Morgen

Over Morgen is een vernieuwend en oplossingsgericht adviesbureau met een missie. Met ongeveer 90 ambitieuze en gedreven collega’s werken wij aan een toekomstbestendige leefomgeving. Wij geven advies aan de gevestigde orde en de nieuwkomers in de publieke- en private sector, in Nederland en daarbuiten. Dat doen we verbindend, doortastend en met lef.


We werken aan actuele thema’s in de leefomgeving, zoals de energie- en warmtetransitie, gebiedsontwikkeling, duurzame mobiliteit, klimaatadaptatie en circulariteit. Daarvoor benutten wij onze expertise op proces- en projectmanagement, participatie, gebiedseconomie, Omgevingswet en data & GIS. Over Morgen is als zelfstandig bedrijf onderdeel van Arcadis Nederland. Met Arcadis benutten we kansen in de samenwerking, bijvoorbeeld op het gebied van de energietransitie.


De komende jaren willen we ook op 'nieuwe' thema’s actief zijn. De voedseltransitie, circulariteit en klimaatadaptatie zijn hier voorbeelden van. Tien jaar geleden pakten we de energietransitie bij de kop, gaven we duurzame mobiliteit een gezicht en zetten we integrale gebiedsontwikkeling verder op de kaart. Nu willen we ook andere transities in gang zetten en laten zien dat we het verschil kunnen maken.


Er schuilt een Over Morgen-adviseur in jou als je:

 • Ervaring hebt in het adviesvak
 • Een relevante master hebt (of jarenlange ervaring en een goed netwerk)
 • Een ondernemende instelling hebt
 • Vloeiend Nederlands spreekt en schrijft  


Wat bieden we jou?

Wij hebben een open bedrijfscultuur waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en waarin we graag met elkaar meedenken. Je voelt je snel onderdeel van de organisatie. Wij werken zelforganiserend en iedereen heeft een ondernemende instelling. We nemen samen de goede beslissingen voor Over Morgen omdat het leuk is en zorgt voor dynamiek, verantwoordelijkheid en snelheid in de besluitvorming. 

Iedereen zet zich in voor de organisatie; van sales tot productontwikkeling, van HR tot marketing. Er wordt hard gewerkt omdat we ons verantwoordelijk voelen voor wat we doen, voor Over Morgen en voor onze klanten.


Ook maken we bewust tijd voor kennisdeling en inspiratiesessies. We boekten in de coronatijd werken-in-de-natuur-werkplekken als alternatief voor thuiswerken en organiseerden sportieve estafettes. Onze borrels, skiëreizen en kerstevents zijn legendarisch.


Als de coronasituatie het weer toelaat werk je regelmatig vanaf onze klantlocaties. Ons eigen kantoor, een voormalige zeepfabriek in De Nieuwe Stad in Amersfoort fungeert als een duiventil waar je in- en uit kunt vliegen voor een werkplek, meetings, kennis- en inspiratiesessies en gezelligheid. Deze plek is goed bereikbaar met het OV.


Onze arbeidsvoorwaarden zijn:

 • Een collegiale werkomgeving met betekenisvol werk
 • Een marktconform salaris. Vroeg in ons recruitmentproces zullen we wederzijdse wensen en verwachtingen hierin bespreken. 
 • Daarnaast hebben we een variabele beloningsregeling
 • Een goede pensioenregeling
 • Een duurzame mobiliteitsregeling
 • Veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en in company kennisoverdracht
 • We bieden flexibiliteit in werkplek en -tijden zodat je van week tot week tot een goede werk/privébalans komt
 • Je krijgt 30 vakantiedagen met de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen
 • We zijn een Arcadis company en onze arbeidsvoorwaarden zijn dan ook conform de Arcadis CAO


Hoe solliciteer je?

Je solliciteert met het uploaden van jouw CV en een korte motivatie (met daarin aan welke thema's je zou willen werken) via onderstaande link.


Het sollicitatieproces

Als we een match zien, nodigen we je uit voor een kennismaking via Teams met twee van onze collega’s. Hierna volgt een tweede gesprek (indien mogelijk fysiek).


Vragen?

Heb je nog vragen? Mail naar info@overmorgen.nl