Skip to content

Open sollicitatie

Nederland, Utrecht, AmersfoortOpen sollicitatie

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan met impact? Ben je een ondernemende adviseur die graag werkt aan een toekomstbestendige leefomgevingDan is Over Morgen op zoek naar jou! 

Vereisten

Jij bij Over Morgen

Bij Over Morgen werk je samen met bijna 100 ambitieuze en gedreven collega's vernieuwend en oplossingsgericht aan een toekomstbestendige leefomgeving. We adviseren de publieke en private sector over actuele thema's zoals de energietransitie, gebiedsontwikkeling en duurzame mobiliteit. Maar ook over circulariteit, klimaatadaptatie en de voedseltransitie. In onze adviezen verbinden we deze thema's, en dat is precies onze kracht.

Daarvoor benutten wij onze expertise op proces- en projectmanagement, participatie, gebiedseconomie, Omgevingswet en data & GIS. Over Morgen is als zelfstandig bedrijf onderdeel van Arcadis Nederland. Met Arcadis benutten we kansen in de samenwerking, bijvoorbeeld op het gebied van de energietransitie.

Over Morgen is een vernieuwend en oplossingsgericht adviesbureau, dat voor de golf uit surft. Tien jaar geleden pakten we de energietransitie bij de kop, gaven we duurzame mobiliteit een gezicht en zetten we integrale gebiedsontwikkeling verder op de kaart. Nu willen we ook andere transities in gang zetten, zoals de voedseltransitie en de circulaire economie, en laten zien dat we het verschil kunnen maken.


Jij:

 • hebt ervaring hebt in het adviesvak;
 • hebt een relevante master (of jarenlange ervaring en een goed netwerk);
 • hebt een ondernemende instelling hebt;
 • spreekt en schrijft vloeiend Nederlands spreekt en schrijft.


Wat bieden we jou

 • Een baan voor 40 uur per week (32 of 36 uur per week is bespreekbaar)
 • Een marktconform salaris (we bespreken elkaars verwachtingen vroeg in het sollicitatieproces)
 • Een goede pensioenregeling
 • Een laptop, telefoon en duurzame mobiliteitsregeling
 • Een intensieve OMboarding tijdens je hele eerste jaar, waardoor je je sneller thuisvoelt in je werk en in onze organisatie
 • Persoonlijke ontwikkeling door opleidingen, trainingen, kennisdeling en inspiratiesessies
 • Flexibiliteit in werkplek en werktijden voor een goede balans van werk en privé
 • Een inspirerend kantoor: een voormalige zeepfabriek waar je in- en uit kunt vliegen voor een werkplek, meetings, kennis- en inspiratiesessies en gezelligheid
 • 30 vakantiedagen (extra bijkopen kan)
 • Legendarische wintersport, zomer- en kerstevents

Goed om te weten: Over Morgen is als zelfstandig bedrijf onderdeel van Arcadis. De arbeidsvoorwaarden zijn dan ook conform de CAO van Arcadis. Daarnaast werken we voor opdrachten regelmatig samen met Arcadis-collega’s.


Sollicitatieproces

👋  Na je sollicitatie hoor je binnen 5 werkdagen van ons
📞  Belletje: we leren je graag beter kennen en vertellen je meer over Over Morgen en de functie
💬  Interviews (2 rondes) met je toekomstige collega's en hr
✅  Referentiecheck
📜  Arbeidsvoorwaardengesprek: samen nemen we het contract met je door
🍾  Getekend? Welkom bij Over Morgen!

Solliciteer!

Wil je werken aan een toekomstbestendige leefomgeving als adviseur bij Over Morgen? Solliciteer dan nu. Upload je CV en schrijf een korte motivatie met daarin aan welke thema's je wilt werken. Er is geen deadline, dus reageer zo snel mogelijk. En de startdatum? Die stemmen we graag met je af.


Vragen?

Bel dan gerust naar 033 3036 800. Wilma, Daphna of Monique staan je graag te woord en verbinden je door met de juiste persoon.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Nieuwsgierig naar meer?

Bekijk onze missie, ons kantoor en je toekomstige collega's. Of alle andere vacatures.